Arrangement arkiv

Åpningsmøte og programslipp

Åpningsmøte og programslipp
  • Dato: 26.08.2016 - 26.08.2016

  • Tid: 18:00 - 20:00

  • Sted: Annonseres

  • Innledere:

    Annonseres

Pokémon: En utvidet virkelighet

Velkommen til Studentersamfunnet i Bergens åpningsmøte og programslipp!

I sommer har overskriftene ramlet inn i jevn takt, de fleste med mørke budskap. Dette til tross har både tyrkiske kuppforsøk og Donald Drumpf fått en heftig konkurrent i kampen om forsidene. Pokémon er tilbake, og denne gangen er det ikke bare 12-åringer som har fått et kall.

Innledere:

- Arne Tobias Staaby, lærer ved Nordahl Grieg og blogger hos spillpedagogen

- Kristian A. Bjørkelo, PhD-student og stipendiat ved Institutt for informasjons- og medievitenskap ved UiB

(Flere innledere annonseres)

På en uke raste Pokémon Go forbi både Tinder og Twitter i antall nedlastninger. Personer med alt fra sosial angst til vektproblemer trosser sine utfordringer for å delta i pokéjakten. Hva gjør spillet så appellerende? Og med en slik grenseoverskridende appell - hvilke muligheter og utfordringer vil vi stå overfor?

Studentersamfunnet inviterer til en grundig samtale om vår tids mest synlige spillfenomen, menneskene som spiller det og teknologien det er bygget på. Til møtet kommer Arne Tobias Staaby, lærer og blogger hos spillpedagogene, kjent for å ha introdusert «The Walking Dead» i etikkundervisning. Og Kristian Bjørklo, stipendiat ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, som jobber med prosjektet Games and Transgressive Aesthetics. Flere innledere annonseres.

Kvelden innledes med taler og Studentersangforeningens evigunge klang, og avsluttes tradisjonen tro med et musikalsk innslag som avsløres selve dagen.

Dørene åpner kl. 17.30

Arrangementet starter kl. 18.00

Inngang: 50 kr. Det kreves medlemsskap for å delta på arrangementer i regi av Samfunnet. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes i døra for 50 kr. Dette gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester.

Velkommen skal dere være!

Logg inn