Arrangement arkiv

Den store byttefesten

Den store byttefesten
  • Dato: 05.09.2018 - 05.09.2018

  • Tid: 18.00 - 20.00

  • Sted: KODE 1

  • Komite: Kultur

  • Innledere:

    Kari Skarprud Pettersen, formidlingsleder ved KODE

Består garderoben din av masse klær som tar opp plass, men du aldri bruker? Fortvil ikke! Denne kvelden inviterer vi til en byttekveld hvor du kan bytte fra deg klærne du har gått lei, og finne noen nye skatter til klesskapet. I tillegg vil det bli en introduksjon til redesign der du kan få inspirasjon til hvordan du selv kan gjøre dine egne klær til noe nytt og spennende.

Redesign handler om å gi nytt liv til noe gammelt. Til møtet kommer formidlingsleder ved KODE, Kari Skarprud Pettersen, for å holde foredraget "Fra nød og nytte til miljø og moral" om begreper som recycling, upcycling og hvordan kunstnere og redesignere forholder seg til dette. 

Etter denne kveldens introduksjon til redesign blir kanskje terskelen litt lavere til å prøve selv. Kanskje finner du en kjole som kunne sett bra ut som et skjørt, eller en skjorte som hadde blitt perfekt med nye knapper. 

Vær med å skåne miljøet så vel som lommeboken ved å kvitte deg med plagg du aldri bruker, samtidig som du får en ny favorittgenser i garderoben. Gi hatten som aldri passet til noen som vil gå med den hver dag. Ikke gå glipp av denne helaftens klesbyttefesten i den vakre Festsalen på KODE1.

PRAKTISK INFORMASJON:
Innlevering av klær til klesbyttemarked skjer i 4. etg på KODE 1 fra kl.17.00 frem til møtestart.
Klesbyttemarked rett etter foredraget "Fra nød og nytte til miljø og moral".
Alle som leverer klær til markedet får én billett pr. innleverte plagg som kan brukes på byttemarkedet. Leverer du inn to ting før møtestart får du altså velge to ting på markedet. Max. 5 plagg pr. person.

Arrangementet er åpent for alle!

Logg inn