Arrangement arkiv

Fetisjfrokost

Fetisjfrokost
 • Dato: 20.03.2018 - 20.03.2018

 • Tid: 08.30 - 09.30

 • Sted: Bergen Offentlige Bibliotek

 • Komite: Aktuelt

 • Møteleder: Lidvard Sandven

 • Innledere:

  Carina Lund
  leder for SMIL- Norsk Forening For Sadomasochister og Fetisjister  

  Ole
  leder for Rogaland BDSM-klubb

Hvordan er det å være fetisjist i Norge idag?

Vi har samlet eliten innen Norges fetisjmiljø, og du står fritt til å stille anonyme spørsmål! Fra å bli pirret av lakk og lær, til å bli opphisset av trafikkskilt - fetisjer kan være alt fra å tenne på uvanlige ting til en belastende og pinlig seksuell preferanse.

Bøkene og filmene «Fifty Shades of Grey» gjorde kanskje ikke fetisjer helt stuerent, men den fikk i det minste komme inn på soverommet. Likevel oppleves det å ha en seksuell fetisj fortsatt som tabu. Fetisjisme var i Norge regnet som en psykologisk lidelse helt frem til 2010.

Trenger samfunnet enda mer åpenhet og aksept for folks seksuelle fantasier eller er fetisjer som sadomasokisme en umoralsk forstyrrelse fra pornografien? Med oss har vi Carina Lund, leder av Norsk Forening For Sadomasochister og Fetisjister, og styremedlem i PolyNorge. I tillegg kommer Ole, leder for Rogaland BDSM-klubb

Det kreves medlemskap for å-delta på arrangementer i regi av Studentersamfunnet i Bergen. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes i døren for 50 kr. Dette gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester.

Frokost og kaffe serveres til de 50 første oppmøtte, og vi oppfordrer salen til å komme med spørsmål og innlegg.

Logg inn