Arrangement arkiv

Forskning i Front

Forskning i Front Foto: Marianne Røsvik
  • Dato: 17.10.2017 - 17.10.2017

  • Tid: 09:00 - 14:00

  • Sted: Universitetsbiblioteket og Universitetsaulaen i Bergen

  • Komite: Aktuelt

Velkommen til Forskning i Front!  

Dette er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen og Studentersamfunnet i Bergen – en dag der vi løfter fram noen av Bergens fremste forskere. Dagen er samansett av samtaler, foredrag og debatter, der god formidling av forskning står sentralt i programmet. Med oss har vi blant anna kommende vinnere av Meltzerprisen for yngre forskere og for fremragende forskningsformidling.  

Det hele begynner med et frokostmøte på Bibliotek for humaniora. Her møter du fire unge, formidable formidlere fra forskningsmiljøet ved UiB. De skal snakke om hvordan det er å være ung forsker. Hvordan blir man forsker? Hvilke ambisjoner har de for arbeidet sitt?   

Programmet fortsetter i Universitetsaulaen, hvor du endelig kan få høre en klimadebatt mellom klimaforskere! Forskning er for fullt på agendaen, og det blir også en debatt mellom UiBs egen rektor og leder av Norsk Studentorganisasjon m.fl. Kanskje UiBs oftest siterte forsker, Christopher Henshilwood kommer for å snakke om fantastisk forskning med oss. Musikken hører også med i vitenskapen - derfor får du også høre innslag fra musikere ved UiB.  

Både nye studenter og andre i akademia er velkomne, og alle andre i Bergen som har interesse for kvalitetsforskning og god formidling av dette. For en slik forskningsfest er det klart at arrangementet er åpent for alle! 

Logg inn