Arrangement arkiv

Frokost med Frank

Frokost med Frank Synne Arnesen Jenseg
 • Dato: 11.10.2016 - 11.10.2016

 • Tid: 08:30 - 09:30

 • Sted: Bergen Offentlige Bibliotek

 • Komite: Aktuelt

 • Innledere:

  Frank Aarebrot

  Professor i sammenliknende politikk ved UiB

  Hilmar Mjelde

  Forsker ved Rokkansenteret og USA-ekspert

Studentersamfunnet i Bergen inviterer til frokostmøte med Frank Aarebrot og Hilmar Mjelde på Bergen Offentlige Bibliotek.

Det er nå bare et par måneder igjen til det amerikanske folket må velge mellom Hillary Clinton og Donald Trump som nasjonens leder. Valgkampen går nå inn i høygir, hvor begge partiene kjemper om stemmene som kan avgjøre det hele.

Frank Aarebrot er kjent blant de fleste og kunne utgjort sitt eget institutt ved Universitetet i Bergen. Hans forskningsfelt inkluderer demokrati og demokratisering, valganalyse og europeisk integrasjon, men i Norge er han muligens mest kjent som politisk kommentator og valgekspert.

Hilmar Mjelde er forsker ved Rokkansenteret og USA-ekspert. Han har fulgt amerikansk politikk veldig tett over lang tid, og kan sies å ha en finger på pulsen til det som foregår i USA.

Emneknaggen for møtet er #samfaktuelt

Det kreves medlemskap for å delta på arrangementer i regi av Studentersamfunnet i Bergen. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes i døren for 50 kr. Dette gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester.

Velkommen!

 

 

Logg inn