Arrangement arkiv

Helhus: En fest med is og flammer

Helhus: En fest med is og flammer
  • Dato: 22.04.2017 - 23.04.2017

  • Tid: 20:00 - 03:00

  • Sted: Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Helhus

 

Game of Thrones er en av de mest populære fantasyseriene gjennom tidene! Nå skal fantasien omgjøre Det Akademiske Kvarteret til Westeros i Bergen fylt med røkelse, slanger, sverd, drager og intriger! Alle hus er tilstedte med sine egne særpreg, vi fyller Kvarteret med sverdkamp og referanser til både bøkene og serien. 

Studentersamfunnet i Bergen varmer opp til sesongstart av Game of Thrones med et Helhus i hyllest til G. R. R Martins fantastiske verden. Alle er velkommen til Det Akademiske Kvarter enten med eller uten kostyme, enten du har lest alle bøkene eller bare sett serien. Denne kvelden skal vi få lære hvor tungt et sverd virkelig er, hvor mange av sverdkampene i serien som ikke hadde vært mulig på ekte, og i tillegg hvor kult det kan se ut når sverd svinges av noen som har greie på det. Drømmer du om å ha like imponerende og fascinerende frisyrer og fletter som Daenerys, Sansa, eller selveste Khal Drogo? Kom på Kvarteret og drømmene dine vil gå i oppfyllelse denne kvelden!

QUIZ MED BFK
Kan du koble alle hus med sine slagord? Vet du navnet til alle de forskjellige «direwolfs» og hvilken Stark de tilhører? Kan du bare rett og slett mye om George R. R. Martins langstrakte verden? BERGEN FILMKLUBB ordner quiz for teste deg i dine Westeros-fakta.

NATTMAT I WESTEROS-STIL
Kvarteret ordner med mat fra alle de syv kongeriker, men lover å holde maten fri for gift. (Studentersamfunnet tar ingen ansvar for eventuelle forgiftninger fra medgjester). 

Finn frem din indre Cersei eller kle deg ut som en White Walker! Velkommen til en spenningsfylt, mørk, men lystig kveld på Kvarteret! Har du gjort deg fortjent til en selfie på jerntronen? Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve Westeros på Kvarteret! 

CC: 50,-
Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)
Billetter kjøpes i døren
Dørene åpner 20:00

NB: Studentersamfunnet i Bergen tar ikke ansvar for intriger, kuppforsøk eller andre former for ufint spill. Derfor bør krone og tittel medbringes på eget ansvar.

Logg inn