Arrangement arkiv

HELHUS: Gatekultur

HELHUS: Gatekultur Foto: Walter Wehus/AFK
 • Dato: 11.02.2017 - 12.02.2017

 • Tid: Dørene åpner 20:00 - 03:00

 • Sted: Det Akadmiske Kvarter

 • Komite: Helhus

 • Innledere:

  Walter Wehus
  Journalist og blogger

  Flere innslag annonseres

Du har sannsynligvis lagt merke til Bergens gatekunst når du løper til forelesning om morgenen, eller vandrer fra utested til utested på kveldstid. Bergen er Norges gatekunsthovedstad, og hva er da mer naturlig enn å fylle Bergens studenthus med gatekunst og gatekultur?

Bergen flommer over av inspirert gatekunst, og har fostret internasjonalt anerkjente kunstnere som DOLK og Argus. Andre verdenskjente kunstnere som Banksy har også besøkt Bergen for å sette sitt preg på byen.

Journalist Walter Wehus har i årevis fotografert og dokumentert den midlertidige kunsten i krinker og kroker i alle Bergens gater på bloggen Mot Veggen. Han kommer til Kvarteret på denne lørdagsfesten for å lose oss gjennom byen og alt den har å vise frem. 

Det er ingen grunn til å forlate Kvarteret etter dette, da det blir blåst liv i alle husets rom med dansegulv, livemusikk og åpne barer. I tillegg kan du forvente live graffiti og en virtuell reise gjennom byens gater. Informasjon om konserter på huset vil bli annonsert etter hvert som arrangementet nærmer seg.

Vi bringer Bergens gater inn på Kvarteret – bli med oss, og oppdag nye sider av byen vår!

Logg inn