Arrangement arkiv

Helhus: Klassereise tur-retur

Helhus: Klassereise tur-retur
  • Dato: 04.03.2017 - 05.03.2017

  • Tid: 20:00 - 03:00

  • Sted: Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Helhus

Vi kjører i gang tidenes klassefest i form av en episk klassereise. Trives du best sittende på jazzkonsert, hoppende rundt på en rølpete låvefest, eller med å chille rundt bålet med hyggelig sang og akustisk gitar? Vi har noe som passer deg UANSETT! Vi sees på Det Akademiske Kvarter​!

Fra menneskets spede begynnelse har vi hatt de på toppen som lever i pomp og prakt og de på bunnen som gir faen i «prompen» og prakten og har karpe diem som sitt livsmotto. Vi har også de som prøver å nå opp i samfunnets finere lag, men som aldri helt klarer det. Studentersamfunnets Helhus gir deg hele Europas klassereise på en kveld. 

I første etasje gir vi deg det beste fra lavklassen: Peik Pedros’ danseband, dansegulv og pølser. Vi lover å gi deg en følelse av lavkulturens rølpete lykke. I midtetasjen blir det akustisk musikk og et kunstnerisk innslag utover kvelden. Gled deg til intim konsert med Aleks Weiss i Maos. På toppen leverer vi jazzkonsert som de høykulturelle elsker å late som de forstår noe av. Shakai er et bergensbasert band bestående av musikere med bakgrunn fra jazzlinja på Griegakademiet. Det blir også opptreden og dansekurs av BSI Dans. Hvis ikke dette er godt nok så arrangeres det vinsmaking i Stjernesalen. 

Vi gir deg de ulike lag av vår klasselasagne! Alle er velkomne på, men aldersgrense på Kvarteret er 20 år, 18 med studentbevis, og inngangspenger er 50kr.

Logg inn