Arrangement arkiv

Jazzå: Hamre/Rainer Duo

Jazzå: Hamre/Rainer Duo Foto: Hamre/Reiner og Anna Michalsen
  • Dato: 26.09.2017 - 26.09.2017

  • Tid: 20:30 - 23:00

  • Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Samklangfunnet

  • Innledere:

    Joakim Rainer Petersen Tangenter
    Jonas Flemsæther Hamre Saksofon

Hamre/Rainer duo er et nytt prosjekt med utspring i Griegakademiet. Duoen vant konkurransen “Jazz i Sikte 2017” med det dommerene omtalte som “glimrende utnyttelse av duo-formatet og med en ro i spillet sitt som om de var veteraner 

Hamre/Rainer er en nyoppstartet duo som ble til gjennom en felles kjærlighet til cooljazz, bitonalitet og fri improvisasjon. Duoen bruker disse metodene til å presse jazzens grenser så langt som mulig. Musikken går sømløst fra sterke komposisjoner til frisluppen improvisasjon. Resultatet er åpen, leken og dynamisk musikk, som bygges rundt originale komposisjoner og beveger seg fra voldsom sving til lange klangflater og vakre melodier. 

JAZZÅ er en konsertserie arrangert av Studentersamfunnet i Bergen og Bergen Realistforening. I tillegg til en konsertserie på 6 konserter arrangerer vi også jams, som vil bli publisert fortløpende via Facebook. På Jazzå-konsert møter du unge, freshe jazzartister som du kanskje aldri har hørt om, men som overrasker og imponerer. Vil du få med deg det beste på vei opp i norsk jazz? Kom på Jazzå!

Logg inn