Arrangement arkiv

MONSTER: Humor

MONSTER: Humor Illustrasjon: Themodernape.com
 • Dato: 19.10.2017 - 19.10.2017

 • Tid: 18.00 - 20.00

 • Sted: Tivoli, Det Akademiske Kvarter

 • Komite: Debatt

 • Møteleder: Annonseres

 • Innledere:

  Arild Ørnholdt
  Animatør og medgrunnlegger av Norske Grønnsaker
  Marie Jakobsen
  Komiker
  Abiel Tesfai
  Komiker og med i The Broshow
  Kong Halvor Harsem
  Blogger og sosiale medier-kjendis

Humor oppfattes og brukes forskjellig avhengig av hvem som er avsender og mottaker. Det du synes er hysterisk morsomt, kan være for drøyt for andre. Hvor går grensa mellom moroklump og monster? 

Noen temaer i samfunnet blir unngått og tiet i hjel. Der man i noen grupper kan tulle med alt, er det andre som ønsker å skjermes. Der noen uanstrengt tuller med kjønn, religion og hudfargekan andre oppfatte den samme humoren som forkastelig. Å vitse om voldtekt og pedofili faller i dårlig jord hos mange, mens andre kan jazze hemningsløst over den samme tematikken.  

Hvor går grensa før man blir regnet som et forferdelig menneske i humor-Norge? Finnes det noe man ikke kan tulle med? Eller er det fritt frem for å vitse om absolutt alt mellom himmel og jord?  

For å diskutere disse spørsmålene får vi besøk av Arild Ørnholt, medgrunnlegger av Norske Grønnsaker som er en del av NRK Satiriks, i tillegg til at komiker og instagramkjendis Halvor Harsem kommer. Til debatten kommer også komiker, Abiel Tesfaikjent fra NRK-programmet BroShow og sist, men ikke minst, Marie Jakobsen som er standup-komiker. 

Logg inn