Arrangement arkiv

AVLYST: Slik tolkes kroppsspråket ditt

AVLYST: Slik tolkes kroppsspråket ditt
  • Dato: 14.11.2017 - 01.01.1970

  • Tid: 18:00

Armene i kors, rynkede øyenbryn, smale øyne og sammenbitte tenner. Vedkommende du forestiller deg har ikke sagt et eneste ord, men du har kanskje allerede noen tanker om hvordan personen føler seg.  

Verdens mest universelle språk er kroppsspråket. Kroppsspråket understreker ikke bare det vi sier; 55 prosent av all kommunikasjon oppfattet under en samtale skjer via kroppen. Alle bevegelser er kommunikasjon, og kroppsspråket vårt preger oss mer enn vi aner. Ikke-verbal kommunikasjon har stor innflytelse på hva andre mennesker tenker og føler om oss. Hvordan vi kommuniserer med hverandre med kroppen kan også ha stor betydning på viktige, livsendrende avgjørelser, som for eksempel om du blir ansatt i en jobb, eller hvem du ber med ut på stevnemøte.  

Ved å forstå og bruke kroppsspråket bevisst lærer du deg samtidig å legge fram et budskap  på best mulig måte. Live Bessendorf Lindseth er kommunikasjonsrådgiver i Kondor AS, forfatter og ekspert på kroppsspråk. Hun vil holde et foredrag om kroppsspråk som verktøy og virkemiddel og gi oss en bedre forståelse av hvordan kroppsspråket vårt blir tolket av andre. 

Logg inn