Nyheter

Samfunnet rekrutterer!

Samfunnet V16

Er du interessert i kultur, vitenskap eller politikk? Liker du å arrangere møter, foredrag eller planlegge minifestivaler på Kvarteret? Studentersamfunnet trenger nye medlemmer og søker etter nettopp deg!

 Studentersamfunnet er Bergens eldste allmenne studentorganisasjon og har siden debuten arrangert møter til glede for studenter, akademikere og andre interesserte. Nå har seks komiteer som alle trenger nye medlemmer. I tillegg søker vi de med økonomikunnskaper eller illustrasjonserfaring til henholdsvis Økonomikomiteen og PR-komiteen. 

Hvis du er typen som vil arrangere en debatt om samferdsel, et møte om nynorskbrukeres forhold til døden eller et frokostmøte om folkemordet i Burundi så er nok vi organisasjonen for deg. I tillegg gir vi muligheten til å diskutere med interessante innledere, bli kjent med over 130 andre frivillige og få verdifull kunnskap du ellers ville vært foruten.

Vi holder infomøte 15. og 27. januar i Maos lille røde på Kvarteret. Eventet finner du her: https://www.facebook.com/events/948715718554749/ 

Logg inn