Program

Jazzå: General Post Office

Jazzå: General Post Office
  • Dato: 09.10.2018 - 09.10.2018

  • Tid: 21.00 - 22.30

  • Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Samklangfunnet

  • Innledere:

    General Post Office: Aksel Øverås RøedIsach Skeidsvoll, Torkil Hjelle and Sigurd Steinkopf

General Post Office spiller det de selv kaller for “bluesy frijazz”. Vil du få med deg det beste på vei opp innen norsk jazz? Kom på Jazzå!

General Post Office har sitt utspring fra jazzlinja på Griegakademiet her i Bergen. Musikken de spiller definerer de selv som bluesy frijazz, og er sterkt inspirert av frijazz-pionerer som Ornette Coleman og Cecil Taylor, samt eldre blueshelter som Robert Johnson. Musikken beveger seg fort fra enkle melodiøse tema til heftig og upolert frispill, og sikrer oss en kveld fylt med spennende, uforutsigbar og variert musikk. Med andre ord: noe for enhver smak. Det loves friske beats, gode musikalske ferdigheter og mye glimt fra vår mørke, men koselige konsertscene. Trenger du å skru av hodet og bare nyte litt fin musikk? Da er dette kvelden.

Dette blir en mulighet til å få en unik konsertopplevelse som vil gi deg bakoversveis, ståpels og hakeslepp!

JAZZÅ er en konsertserie i samarbeid mellom Studentersamfunnet i Bergen og Bergen Realistforening. Konsertserien består av seks konserter + jams, som vil bli publisert fortløpende via facebook. Kommer du på Jazzå-konsert møter du unge, freshe jazzartister som du kanskje aldri har hørt om, men som overrasker og imponerer. Vil du få med deg det beste på vei opp i norsk jazz? Kom på Jazzå!

 

Logg inn