Program

JAZZÅ: Master Oogway

JAZZÅ: Master Oogway
 • Dato: 06.03.2018 - 06.03.2018

 • Tid: 20:00 - 22:00

 • Sted: Storelogen, Kvarteret

 • Komite: Samklangfunnet

 • Innledere:

  Lauritz Skeidsvoll
  Saksofon

  Håvard Nordberg Funderud
  Gitar

  Karl Erik Horndalsveen
  Bass

  Martin Mellem
  Trommer

Master Oogway er en jazzkvartett med unge og drevne musikere. Vil du få med deg det beste på vei opp i norsk jazz? Kom på Jazzå!

Denne hardtslående jazzkvartetten ble til ved Norges musikkhøgskole i 2015, og skal snart slippe sin første plate. Med dype røtter i jazztradisjonen, sterke melodier, rocka basslinjer og fri improvisasjon, gjør de seg stadig bemerket i jazz-Norge.

Master Oogway har spilt på blant annet Kongsberg Jazzfestival, Victoria Nasjonal Jazzscene og flere andre store jazzscener rundt om i landet. Bandet har også vært på flere turneer, både selvorganisert og i forbindelse med Framtida i norsk jazz. Med et felles mål om et tight samspill med spenning og energi, ligger det an til en eksplosiv kveld.

JAZZÅ er en konsertserie arrangert av Studentersamfunnet i Bergen og Bergen Realistforening. I tillegg til en konsertserie på seks konserter arrangeres det også jam-økter som vil bli publisert fortløpende via Facebook. På Jazzå-konsert møter du unge, freshe jazzartister som du kanskje aldri har hørt om, men som overrasker og imponerer. Vil du få med deg det beste på vei opp i norsk jazz? Kom på Jazzå!

Logg inn