Program

Kræsjkurs i sex

Kræsjkurs i sex
  • Dato: 26.09.2018 - 26.09.2018

  • Tid: 18.00 - 20.00

  • Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Kultur

  • Innledere:

    Seksualundervisere fra MSO Bergen

 

Klamydia, vulva, orgasme, guttesex, jentesex, G-punkt og seksuell identitet - hvor mange av disse litt fnisete ordene lærte vi egentlig i seksualundervisningen på skolen?

 

Altfor få, tør vi å påstå. Så få at vi har bestemt oss for å ta saken i egne hender og inviterer til KRÆSJKURS I SEX på Det Akademiske Kvarter i Bergen!

 

Sex er noe av det mest naturlige og finurlige vi mennesker driver med, og kommer i mange forskjellige former og variasjoner. Likevel har seksualundervisningen vært, og er fremdeles, betinget av småflaue lærere som stammer fram noe om heteroseksuelt samleie som kan føre til klamydia, og hvordan tre kondomer på en banan.

 

Mennesker er blant de få vesene i naturen som har sex fordi det er gøy, og mange av oss har det ganske ofte. Sex er dessverre ikke alltid like ukomplisert som de vil ha det til på film, og ikke alle synes det er like lett heller. Det hjelper lite å vite hva klamydia er dersom du ikke vet hvordan du skal forholde deg til din egen seksualitet.

Vi har invitert seksualundervisere fra MSO Bergen, Medisinernes seksualopplysning, for å ta deg gjennom seksualundervisningen du aldri fikk.

 

Logg inn