Program

Små partier - store stemmer

Små partier - store stemmer
 • Dato: 20.09.2018 - 20.09.2018

 • Tid: 18:00 - 20:00

 • Sted: Tivoli, Det Akademiske Kvarter

 • Komite: Debatt

 • Møteleder: Thora Bjørke Sandberg

 • Innledere:

  Runa Evensen, Leder for NKP

  Arnt Rune Flekstad, Leder i Liberalistene

  Vidar Kleppe, Demokratene i Norge

  Kjell Skartveit, Partiet de Kristne

Bør all narkotika legaliseres? Skal landegrensene stenges? Er det på tide med planøkonomi? Dette er noen av spørsmålene vi forbinder med ytterpunktene i norsk politikk. Nå er tiden inne for et dypdykk i ideologiene og finne ut hva de virkelig står for.

Ved hvert Stortingsvalg møter vi stadig de samme partiene, de samme fjesene og mange av de samme stemmene. Enhver politisk avstemning og meningsmåling viser de samme store, med en kollektiv post merket Andre. Hvem er disse andre? Hva står de for?

Vi ønsker velkommen til en utradisjonell paneldebatt, hvor fokuset er på de politiske løsningene vi ikke hører om hver dag. Ideologiene på kanten av det konvensjonelle skal settes opp mot hverandre og stilles til veggs av Bergens akademikere og studenter. I et forsøk på å rette samfunnets lys mot de ideologiske ytterpunktene har vi invitert flere av partiene under Andre til en debatt om alt mellom himmel og jord.

De fire partiene vi skal stifte nærmere bekjentskap med er Liberalistene, Partiet de Kristne, Norges Kommunistiske Parti og Demokratene i Norge.

 

Møt opp med åpent sinn, og la oss vise deg den siden av norsk politikk du og dine venner kanskje ikke kjenner til.

 

Logg inn