Program

Vinmøte

Vinmøte
  • Dato: 04.04.2018 - 04.04.2018

  • Tid: 18:00 - 20:00

  • Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter

  • Komite: Kultur

  • Innledere:

    Laila Skorge og Ken Petter Skorge-Kristiansen, vinkjennere

Hvordan lager man vin, kan man lage vin selv, og hva er egentlig naturvin? Studentersamfunnet inviterer til vinkveld, for deg med og uten forkunnskaper.

Vinen har gitt oss mange år med klirrende glass, sene kvelder, rødvinstenner og filosofiske samtaler. Fra egyptiske faraoer, romerske keisere og franske aristokrater har den eldgamle tradisjonen tålt tidens tann, og det moderne mennesket trykker det fremdeles tett til sitt bryst.

Enten om det er til et godt måltid, en god fest eller noe å unne seg med på fredagskvelden er det ingen tvil om at mennesker elsker vin. Men hvor mye kan vi egentlig om «gudenes blod»?

Ekteparet Laila Skorge og Ken Petter Skorge-Kristiansen deler lidenskapen for mat og vin med hverandre og omverdenen. Gjennom Colonialen og deres fem andre restauranter i Bergen arrangerer de vinsmaking, vinkurs og vinskole regelmessig. Med deres brede kunnskap innenfor vin skal de geleide oss gjennom hvordan man setter vin, samt tradisjonen og kulturen bak de edle dråpene. Kanskje vi til og med vil finne ut hva naturvin er?

Etter denne kvelden er du garantert et steg nærmere å være en ekte vinkjenner!

 

 

Logg inn